Sensuelli valokuvaus / Boudoir Kuvaus

BOUDOIR KUVAUS / JYVÄSKYLÄ / KESKI SUOMI

Hemmottele itseäsi monilla nautinnoilla naisten buduaarikuvaussession muodossa. Katso portfolioni budoaarisessioista, seuraa uutisia Facebook-sivullani ja kun olet valmis tai ”hetki” koittaa, kirjoita minulle ja varaa aika valokuvaukseen! Naiset päättävät valokuvauksen useista syistä:

  • tehdä itsesi onnelliseksi
  • vangitaksesi elämän tietyn hetken ammattivalokuvauksella
  • lahjaksi rakkaallesi tai vain
  • kokeilla jotain uutta! 🙂

Tavalliset naiset tulevat luokseni sessiolle: ystäväsi, naiset, jotka olet tekemisissä kavereiden kanssa, morsiamet, vaimot, äidit, vain naiset. Kaikki, mitä kuvissa näkyy – herkkyys, hymy, huomaavaisuus, hienovaraisuus, todellinen ilo, onnellisuus on naisellisuutta, joka usein kätkeytyy arjen viivan alle. Naisten valokuvauskokemukseni ansiosta löydämme valokuvauksen aikana todellisen kauneutesi.

Aloitamme valmistelut istuntoon ensimmäisestä keskustelustamme, matkalaukun yksityiskohtien määrittämisestä. Valokuvauksen aikana huolehdin erittäin miellyttävästä tunnelmasta, jotta sinulla on hyvä mieli. Tämän ansiosta ”kuvat ottavat itsensä” 😉 Istunnon aikana poseeraan, järjestän sinut niin, että näytät kuvassa mitä rakastat eniten ja piilotan sen, minkä haluaisit piilottaa. Aloitamme istunnon muotokuvalla, naisellisilla, sensuaalisilla otoksilla, mekossa, farkuissa, paidassa, collegepaidassa, polvisuojissa, urheilukengissä tai korkokengissä… Buduaarikuvissa kaikenlaiset satiiniset alushameet, pitsit, sukat, sukkanauhat , korsetit ja muut sirot tai seksikkäät pikkuhousut ❤ Se voi olla yhtä hyvin miesten T-paitoja, miesten paitaa ja shortseja solmiolla tai vintage-vaatteita ja alusvaatteita. Session tyyli on sinun! Olen avoin kaikille ideoillesi, joita haluaisit toteuttaa istunnon aikana. Meillä on aina hauskaa, koska siitä on kyse! Sessioon valmistautuessa kannustan aina: avaa vaatekaappisi, VAATEKAAPPI siskosi tai ystäväsi ja käy ostoksilla – siinä on ainutlaatuinen tilaisuus!! 😉

Tarjoan myös vähemmän yksityisiä ja enemmän muodollisia ja liike-elämän ammattimaisia kuvakuvia naisille (yritysomistajat, toimitusjohtajat, yritysjohtajat, asiantuntijat, asiantuntijat, kouluttajat, valmentajat, psykologit …). Business and Image Sessions -tarjous on saatavilla täällä.

Naisten valokuvaus on intohimoni, minkä vuoksi minulla on tarjouksessani useita erilaisia valokuvapaketteja, jotka on valmistettu erityisesti teille, naiset. Kuvia yksityisistä istunnoista: muotokuva, sensuaali, buduaari sopivat täydellisesti lahjaksi itselle, rakkaalle, ripustettavaksi makuuhuoneen seinälle, esittelemään ystävälle ja parantamaan mielialaa aina kun sitä tarvitset . Jos joku ystävistäsi on jo käynyt kanssani, valokuvat tältä istunnosta ja ilo niiden saamisen jälkeen ovat minulle aina paras suositus. Kutsun sinut lämpimästi kuuntelemaan!

Tarjous ja hinnasto

Yritys- ja yksityinen valokuvaus

Perhevalokuvaus

Perhe, lapset, lemmikkieläimet

Tarjous ja hinnasto

Lisää:

Boudoir-kuvaus Jyväskylä, sensuellikuvia naisista Keski-Suomessa, naisten kuvauksia Jyväskylässä, muotokuvaa ja buduaarikuvia Jyväskylässä…