HENKILÖKUVAUS ja Muotokuvaus

HENKILÖKUVAUKSET YRITYKSILLE KESKI SUOMESSA

Haluatko erottua joukosta ja esitellä henkilöbrändiäsi? Jos näin on, tarvitset ammattivalokuvaajan, joka voi luoda upeita yritysmuotokuvia, jotka heijastavat tyyliäsi ja näkemystäsi. Olen erikoistunut yritysmuotokuviin, mukaan lukien:

  • Headshots: Voin ottaa sinusta imartelevia ja ilmeikkäitä kuvia, jotka vangitsevat itseluottamuksesi ja karismasi.
  • Brändi ja henkilökohtainen kuvaus: Voin auttaa sinua luomaan mukaansatempaavan tarinan, joka korostaa taitojasi, arvojasi ja tavoitteitasi.
  • Muotokuvat studiossa: Voin tarjota sinulle poseerausideoita ja erilaisia ehdotuksia mieltymystesi ja persoonallisuutesi mukaan.
  • Muotokuvat liiketiloissa: Voin vierailla työpaikallasi ja kuvata sinut luonnollisessa ympäristössäsi, joka esittelee asiantuntemustasi ja ammattitaitoasi.
  • Työn aikana rehellisiä kuvauksia: Voin vangita aitoja ja spontaaneja hetkiä sinusta toiminnassa, jotka osoittavat intohimosi ja omistautumisesi.

Yritykseni muotokuvapalveluilla voit parantaa verkkokuvaasi, houkutella lisää mahdollisuuksia ja kasvattaa verkostoasi. Voit käyttää näitä kuvia profiilikuvaasi, julkaisujasi, esityksiäsi, kirjojen kansia, sähköpostin allekirjoituksia, lehdistötiedotteita, cv:tä ja paljon muuta. Ota minuun yhteyttä tänään varataksesi valokuvasession ja saadaksesi tarjouksen. Odotan innolla että pääsemme työskentelemään yhdessä!

 

Tarjous ja Hinnasto

Yritys- ja yksityisvalokuvaus Jyväskylässä

YRITYSKUVAUS

Valokuvaportfolio yritys- / tuotemerkkikuvauksella

Yritykseni tarjous ja hinnat

Napsauta syötä (HENKILÖKUVAUS Jyväskylä):