PÄÄ VALOKUVA PORTFOLIO

YKSITYIS- JA YRITYSKUVAUS – Valokuvaaja Keski-Suomessa

Valokuvaaja Keski Suomessa

Yritysvalokuvaus

Yrityskuvaus, headshots, yksilö- ja ryhmämuotokuvat, tilannekuvaukset asiakkaan yrityksessä, kuvia yrityksen elämästä. Valokuvaaja Keski Suomessa. Kuvasi yrityskuvauksessa – oman brändisi rakentamiseen!

Valokuvaaja Keski Suomessa

Asunto ja Sisustuskuvaus

Musta Mäki Media – ammattikuvaaja, sisätilat, asunnot, hotellit, toimistot, tuotantolaitoskuvaus – Jyväskylä, Keski-Suomi. Sisustuskuvien lisäksi voin lisämaksusta ottaa ilmakuvia dronista.

Perhekuvaus ja Lapsikuvaus

Ystävien, Perheen valokuvaus ja Lapsikuvaus – muotokuvia, elämäntapa- ja satunnaisia kuvia: kaste-, rippi-, valmistujaiset, ehtoollinen, syntymäpäivät ja perhe- ja ystävätapaamiset, myös eläinkuvaukset ja hääkuvaukset.

Buduar Valokuvaus

Buduaarikuvaa ja sensuaalisia naisten valokuvasessioita Keski-Suomessa. Lisää rentoja naisten muotokuvia. Naisellisia buduaarikuvia luonnollisella retusoidulla ja modernilla jälkikäsittelyllä.

SUOSITUKSET / Mielipiteet

MITÄ ASIAKKAANI AJATTELEVAT TYÖSTÄNI JA SITOUTUMISTANI

Klaudia on ammattitaitoinen ja valovoimainen valokuvaaja. Hän saa ruoat, tilat, somisteet ja ihmiset näyttämään edustavilta valokuvissa ja hänen kanssaan on helppoa tehdä yhteistyötä. Suosittelemme ehdottomasti häntä niin henkilökuvaukseen kuin kohdekuvaukseen.

Varjola Toimisto

Varjola Toimisto
Työskentely Klaudian kanssa on puhdasta iloa ja mikä tärkeintä, iloa lopputuloksesta. Ennen istuntoa minulle annettiin tarkat ohjeet valmistautumiseen. Hän oli kiinnostunut siitä, mitä teen ja mistä välitän. Kokous sujui erittäin hyvässä ilmapiirissä, ei kiirettä, ei kärsimättömyyttä. Klaudia huolehti jokaisesta yksityiskohdasta. Minä suosittelen!

Barbara Rymaszewska

Kouluttaja, valmentaja, moderaattori Suunnitteluajattelu
Klaudian ottamat perhekuvat ylittivät odotuksemme. Hän on todella ammattitaitoinen ja kuvat olivat persoonallisia. Kuvaussessio ulkona oli mukava kokemus ja hän tuli toimeen niin lasten kuin koirienkin kanssa. Klaudia toimitti kuvat nopeasti ja hinta-laatu suhde on erinomainen. Hän puhuu sujuvaa englantia ja tarvittaessa kommunikoi myös suomeksi. Lämmin suositus!

Annukka Näyhä

Perhekuvaus
Suosittelen lämpimästi Klaudian eri valokuvaussessioiden ammattimaista toteutusta. Yhteistyömme useiden vuosien aikana minulla on ollut ilo järjestää sekä liike- että yksityis- ja perhetapaamisia. Tapasimme monta kertaa ja olen vakuuttunut siitä, että vaikka Klaudian päätyöpaikka muuttui Jelenia Góra -laaksosta Sleesiaan – olemme silti yhteydessä ja pystymme edelleen toteuttamaan kunnianhimoisia projekteja meitä erottavista kilometreistä huolimatta.
Klaudian työssä arvostan erityisesti oma-aloitteisuutta ja odotusten täyttämistä. Klaudia on erinomainen ohjaaja ja valokuvaaja, joka kehittää ja rikastuttaa luovasti tilausprojektien alkuperäisiä konsepteja. Se tuo esiin parhaat puolet tuotekuvista, paikoista ja ihmisistä. Samalla tunnustusta antaa valokuvatyöpajan korkea taso. Jos tarvitset muutaman hyvän kuvan yhden istunnon aikana tai haluat toteuttaa suuren monipäiväisen projektin – kohtaat ammattimaisen ja sydämellisen lähestymistavan, täsmällisyyden ja työsi oikeudenmukaisen arvon. Suosittelen lämpimästi!

Jakub Kunkiewicz

Lääkäri, synnytys- ja gynekologian erikoislääkäri, FemiCentrumin omistaja

LISÄÄ VALOKUVISTANI PORTFLIOSTANI

MUOTOKUVAT / HENKILÖKOHTAINEN KUVAUS / PÄÄKUVAUKSET

VALOKUVAUS JA VIDEO DRONILLA

ILMAKUVAUS, 360 PANORAMA JA VIDEO 4K-LAADUKSESSA

Drone-valokuvauksesta, drone-videokuvauksesta ja drone-panoraamakuvista 360 on nopeasti tulossa pakollisia kohteita yrityksille, jotka haluavat mainostaa tuotteitaan ja palveluitaan. Nämä huipputeknologiat tarjoavat joukon etuja, jotka voivat auttaa yrityksiä erottumaan kilpailijoista ja vangitsemaan potentiaalisten asiakkaiden huomion. Asiantuntijapalvelut ovat nyt saatavilla Keski-Suomessa: Drone Photography Jyväskylä & Drone Videography Keski Suomi & Aerial 360 Panoramas Suomessa.

Yksi drone-valokuvauksen ja -videokuvauksen suurimmista eduista on kyky tallentaa upeita ilmanäkymiä. Droonit on varustettu korkearesoluutioisilla kameroilla, jotka voivat ottaa henkeäsalpaavia valokuvia ja videoita jopa 120 metrin etäisyydeltä ilmassa. Tämän ansiosta yritykset voivat esitellä kiinteistöjään, kuten kiinteistöilmoituksia, rakennustyömaita ja tapahtumapaikkoja, tavalla, jota perinteinen maavalokuvaus ei yksinkertaisesti pysty vastaamaan.

Toinen drone-kuvauksen ja drone-videografian etu on kyky kaapata ainutlaatuisia näkökulmia, mikä antaa yrityksille mahdollisuuden kaapata kulmia ja näkymiä, jotka olisivat mahdottomia perinteisillä valokuvausmenetelmillä. Tämä voi auttaa yrityksiä esittelemään tuotteitaan ja palvelujaan visuaalisesti näyttävällä ja erittäin informatiivisella tavalla.

Drone Videokuvaus

Portfolio – Ilmakuvaus – 4K-laatu

Drone Valokuvaus

Portfolio – Ilmakuvaus – 4K-laatu

360 Drone-Panoraamakuvat

Portfolio – Ilmakuvaus

Olen Euroopan unionin lentoturvallisuusviraston lisensoitu operaattori ja dronelentäjä avoimessa A1/A3-luokassa, jonka avulla voin lentää droneja ja tehdä kuvia, videoita ja 360 ilmapanoraamoja. Portfolioni drone-ilmakuvauksesta on täällä YouTube-kanavallani – Musta Mäki Media Aerial Drone Videoographyssa. Aerial Drone Panoramas 360 -portfolioni täällä nyt. Valokuvaaja Keski Suomessa ja Jyväskylässä.

VALOKUVAAJA / DRONE VIDEOGRAAPERI

TIETOJA MINUSTA JA MUSTA MÄKI MEDIA LIIKETOIMINTASTANI

Nimeni on Klaudia Cieplińska ja olen ammattivalokuvaaja ja retusoija (Ammattilais – valokuvaaja ja retusoija). Korkea-asteen koulutuksen ansiosta: johtamisen maisterintutkinto Varsovan yliopistossa (Puola) ja monet valokuvauskurssit. Olen johtanut valokuvausyritystäni Puolassa vuodesta 2014 lähtien. Työskentelin Jelenia Góran kaupungissa vuoteen 2020 asti, sitten Sleesian läänissä Puolassa. Nyt on aika ottaa seuraavat askeleet ja asua ja työskennellä Suomessa, josta olen aina haaveillut!

Vuodesta 2014 lähtien olen kerännyt kokemusta ja valtavan määrän valokuvaussalkkua niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Olen erikoistunut erilaisiin valokuvaustyyppeihin:

  • yritys- ja yrityskuvaus: pääkuvia ja kuvia yritysten tosielämästä
  • kuvia sisätiloista, hotelleista ja tiloista
  • kulinaarinen, tuote- ja mainosvalokuvaus
  • hää- ja perhekuvat
  • muotokuvaus studiossa ja ulkona
  • tapahtumakuvaus

Tarjouksessani ( Valokuvaaja Keski Suomessa ja Jyväskylässä ) on monia erilaisia ​​valokuvauksia:

  • yksityinen, kaupallinen ja yrityskuvaus: yritys-, mainonta-, headshots-, mainos-, tuote-, sisustus-, kulinaariset, elämäntapa-, perhe-, lapsi-, eläimet, mies, naiset, muotokuvat, häät, satunnaiset ja tapahtumakuvaukset.
  • drone/ilmakuvaus, videokuvaus ja 360 panoraamakuvat.
  • valokuvauskurssit/koulutus ryhmille ja yksilöille (englanniksi).
  • valokuvan ja videon jälkikäsittely ja retusointi.

Olen lisensoitu operaattori ja dronelentäjä Euroopan unionin lentoturvallisuusviraston avoimessa A1/A3-luokassa, jonka avulla voin lentää droneja ja tehdä valokuva- ja videokuvausta sekä 360 ilmapanoraamoja. Osaan puolaa ja englantia. Opiskelen suomea.

 

Valokuvaustyössäni tärkeimpiä asioita ovat asiakkaiden hyvät kokemukset ja valmistamieni kuvien paras laatu. Kuvani ovat moderneja ja erittäin hyvälaatuisia ilman kovaa jälkituotantoa. Teen valokuvista vaikuttavampia, kauniimpia, voimakkaampia ja katsojia kiinnostavampia. Graafisen käsittelyyn käytän ohjelmia, kuten: Adobe Lightroom ja Photoshop. Tiedän Affinity-paketin ja ilmaisen Gimpin. Muiden ohjelmien käyttö ei ole minulle ongelma. Alla on portfolioni, joka on jaettu erityyppisiin valokuviin.

Tarjous ja Hinnasto

Yritys- ja Yksityisvalokuvaus

Yritysvalokuvaus

Portfolio Valokuvaaja Keski Suomessa

Tarjous ja hinnasto

Valokuvaaja Keski Suomessa

OMA PORTFOLIO – PÄÄVALIKOSSA

HÄÄT / KULINARIA / KUVAUKSET / BOUDOIR / BUSINESS-Valokuva

Tarvitsetko ammattimaisia kuvia? Tervetuloa! Olen täällä sinua varten 🙂 Nimeni on Klaudia ja olen valokuvaaja Jyväskylässä ja valokuvaaja Keski Suomessa. Heinäkuussa 2022 muutin Puolasta Suomeen. Asun Jyväskylässä. Kutsun kaikki hyvistä ja ammattimaisista kuvista kiinnostuneet kaupallisiin ja yksityisiin istuntoihin. Tarjoukseni sisältää yrityssessiot, muotokuvat, sisustussessiot, valokuvat sosiaalisessa mediassa, hääkuvat, perhe- ja satunnaiset istunnot, drone-kuvat 4K-laadulla, drone-video 4K-laadulla, 360-panoraama dronista. Opiskelen suomea, mutta toistaiseksi puhun vain vähän suomea. Kommunikoimme englanniksi! Ota yhteyttä minuun! Ammattilais valokuvaaja Keski Suomessa ja Jyväskylässä – Klaudia Cieplinska, Musta Mäki Media.